Blog Yazmanın Bloggerlara Kazandırdıkları Nelerdir ?

İnsanlar son yıllarda web dünyasına öyle bir dalış yaptılar ki artık internetsiz hiçbir iş halledilemez durumda. Bu durum kişilerin yaşamına fazlaca faydalar sağlıyor. Bu makalemde size blog yazmanın yararlarını anlatacağım. Blog yazmak web üzerinden belirli aralıklarla ya da kendinizin tespit belirlediği vakitlerde yazılar yazmaktır. Hakikat yaşamda ,zaman içinde yaşadığınız vakaları bizzat bakış açılarınızdan sayfanıza yansıtırsınız. Bu durum size sayılamayacak kadar çokça fayda sağlar. Siz yazılarınızı yazarsınız ve insanlar bu yazılarınızı okur ardından ise yapılan yorumlar ile düşünce alışverişi yani beyin fırtınası başlar.(en sevdiğim)

  • Bilginizi paylaşırsınız ve haber paylaştıkça çoğalır. Teknolojinin nimetlerinden daha bir sürü yararlanırsınız, siz de bilgilenirsiniz.
  • Blog yazmak size etraf kazandırır.
  • İş kurmanızı dahi sağlayabilir. Kalifiye bir blog yazarı ya da kitlesel izlenmesi yüksek biriyseniz siz işe değil iş sizin ayağınıza gelir.
  • Takipçilerinizin fikirlerini öğrenir ve çeşitli dünyalara yelken açarsınız.
  • Blog hem kendinizi anlatma alanınız olabilir hem de bu anlam yeteneğinizi yazarak geliştirmenizi olanağı sağlar.
  • Takipçileriniz yardımıyla şahsi bir marka yaratabilir ve otorite kurabilirsiniz.

İlk etapta aklıma gelenleri yukarıda sizlerle paylaştım mutlaka sizinde ilave etmek istediğiniz farklı faydalar vardır. Yorum kısmından belirtirseniz bloggerlar olarak kazanmaya devam ederiz :)


Google Plus'da Paylaş

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger İle Yorum Yap
    Facebook İle Yorum Yap

1 yorum :

  1. Blogger ile bu blog yazma isine en yakin zamanda baslamayi istiyorum ama zaman sorunundan dolayi cesaret edemiyorum :(

    YanıtlaSil